Träningstjänster

Behöver du hjälp med att komma igång, finjustera tekniken eller skapa ett träningsschema helt anpassat efter dig och dina behov?

Vill du få ut mer av din träning?

Har du svårt att komma igång, eller är du osäker på hur du tar din träning till nästa nivå? Då har du kommit till rätt ställe. Det spelar ingen roll om du är en nybörjare eller redan har en rutinerad träningsrutin. Jag skräddarsyr dessa tjänster helt utifrån dig, oavsett vilken nivå du befinner dig på i dagsläget. 

Vi utgår från dina önskemål och behov för att se till att träningen anpassas efter din unika situation för att du ska nå dina specifika mål. Kontakta mig här eller skicka ett mejl till healthbyin@gmail.com för mer information.

Så kan jag hjälpa dig!

Vi börjar med ett konsultationsmöte, och därefter skapar jag ett träningsprogram som utgår från dina önskemål gällande upplägg, vikter, och så vidare.

Jag följer med dig till gymmet när du tränar och hjälper dig att vässa din teknik, alternativt visar övningar som bättre anpassas till målen som just du vill nå.

Jag håller klasser i cirkelträning. Detta bokas av en färdig grupp och jag kommer till er!

Då flera saker kan spela in i priset (exempelvis resekostnader, tjänstens omfattning baserat på just dina önskemål och behov, etc.) är det lättast att du kontaktar mig för en korrekt prisuppskattning! Mitt företag är anslutet till Actiway och Wellnet för friskvårdsbidrag.

Du når mig på healthbyin@gmail.com.

Flexibla tider.

Helhetslösningar för din hälsa.

Jag kan ta mig till dig!

Behöver du ytterligare hjälp?

Skulle det här passa dig?

Du är varmt välkommen att kontakta mig gällande frågor kring mina träningstjänster, och kan enkelt och smidigt skicka iväg en bokningsförfrågan via formuläret på min kontaktsida. Vi diskuterar därefter alla detaljer och hittar en lösning som passar dig!