Massage

Unna dig en avslappnande massage, eller något lite mer vårdande och behandlande.

Du har bara en kropp - var rädd om den!

Visste du att massage kan ha positiva effekter på ditt immunförsvar, lindra smärtor och skador, förebygga värk av olika slag, och motverka stress? Fördelarna med massage stannar inte där, men du förstår kanske varför det har använts både förebyggande och vårdande i tusentals år.

Jag erbjuder massage för privatpersoner men även företagslösningar för personalbehandlingar. Du kan välja mellan klassisk, djupgående, taktil eller företagsmassage. Behandlingarna utförs hos dig eller på min mottagning i Sala.

Läs mer nedanför eller kontakta mig för mer information!

Massagetjänster

Den klassiska massagen görs främst i förebyggande syfte och ger en avslappnande effekt. Viss tid läggs på att behandla enstaka muskler. Önskar du mer av detta rekommenderar jag att du bokar en djupgående massage.

Klassik massage bokas i 30 eller 60 minuter långa sessioner.

Går på djupet och behandlar exempelvis ömma och överansträngda muskler.

Djupgående massage bokas i 30 eller 60 minuter långa sessioner.

50 minuters avslappnande massage. Bra för dig som upplever mycket stress i din vardag och behöver pusta ut.

Jag kommer ut till ert företag och erbjuder 30 minuters massage per anställd.

Jag tar emot massagekunder som är 8 år eller äldre (de allra yngsta kan välja mellan klassisk eller taktil massage). Målsmans närvaro under massagen krävs upp till 15 år.

Från 15 år går det även att boka djupgående massage.

Då flera saker kan spela in i priset (exempelvis resekostnader, tjänstens omfattning baserat på just dina önskemål och behov, etc.) är det lättast att du kontaktar mig för en korrekt prisuppskattning! Mitt företag är anslutet till Actiway och Wellnet för friskvårdsbidrag.

Du når mig på healthbyin@gmail.com.

Flexibla tider.

Helhetslösningar för din hälsa.

Jag kan ta mig till dig!

Behöver du ytterligare hjälp?

Låter det intressant?

Det är inte alltid lätt att veta exakt vad man behöver. Om du är osäker så vägleder jag dig mer än gärna, och vi hittar tillsammans en lösning för dig. Du kan kontakta mig via bokningsfunktionen på min kontaktsida så återkommer jag inom kort!