Kosttjänster

Att kroppen behöver bra mat för att må bra är ingen nyhet. Behöver du hjälp med att få koll på hur lägger upp din kost för att nå dina mål?

Ge din kropp rätt bränsle!

Kanske vill du bara förbättra din kost för att må bättre och öka din livskvalitet, eller så har du förstått vikten av näring och energin du får av att äta rätt saker för dig och önskar att lära dig mer om detta så att du kan förbättra dina träningsresultat.

Jag hjälper dig gärna! Som utbildad kock och hälsovägledare skapar vi en plan som är skräddarsydd efter dig, dina mål och behov!

Så kan jag hjälpa dig

Vi börjar med ett konsultationsmöte och därefter får du föra en kostdagbok i 4 dagar som jag sedan utvärderar. Därefter skapar jag ett skräddarsytt kostprogram utefter dina behov och mål. Programmet baseras på dagboken och konsultationsmötet. 

Kanske vill du bara få hjälp med att se över din nuvarande kost? Då passar den här tjänsten dig. Du får fylla i en kostdagbok i 4 dagar, och jag sammanställer sedan detta, inklusive lite förslag och idéer. Inget kostprogram ingår.

Då flera saker kan spela in i priset (exempelvis omfattning baserat på just dina önskemål och behov, etc.) är det lättast att du kontaktar mig för en korrekt prisuppskattning! Mitt företag är anslutet till Actiway och Wellnet för friskvårdsbidrag.

Du når mig på healthbyin@gmail.com.

Flexibla tider.

Helhetslösningar för din hälsa.

Vi ses fysiskt eller digitalt.

Behöver du ytterligare hjälp?

Vill du äta bättre?

Jag hjälper dig! Kontakta mig gärna om du har några frågor, eller skicka iväg en bokningsförfrågan via formuläret på min kontaktsida. Vi diskuterar därefter alla detaljer, som exempelvis dina mål och kostbehov, och hittar därefter en lösning som passar dig!